Any Form Factor

Technologie die in iedere vorm beschikbaar óf te maken is, noemen we Any Form Factor. Of het nu een smartwatch, smartspeaker of boardcomputer van een vrachtwagen is. Bij BLAUD specialiseren we ons in het ontwikkelen van optimale mobiele oplossingen.

We houden rekening met alle specifieke eigenschappen en voorwaarden van het apparaat, het proces en de omstandigheden. Zo helpen we je de next step te zetten in het mobiliseren van jouw organisatie.

Herkenbaar?

  • Ik wil mijn smartwatch koppelen aan mijn bedrijfsprocessen.
  • Ik wil mijn data real-time inzien via een Google Hub smart display.
  • Ik wil data uit mijn industriële apparaten inzien in een app.
Afspraak maken

Onze visie

De wereld om ons heen verandert snel. We geven opdrachten aan Google via onze speakers en zelfs de koelkast herkent je stem. Die ontwikkeling, the Internet of Things (IoT), of liever, Enterprise of Things, is steeds zichtbaarder in onze levens. Ook in ons werk.

Om voorop te blijven als organisatie en slim en efficiënt te werken, biedt dit enorm veel mogelijkheden. Bijvoorbeeld voor het controleren, meten en aansturen van processen. BLAUD gelooft dat de technologie van vandaag een katalysator is van vooruitgang en werkplezier.

Aanpak

CV-ketels in bedrijf stellen, de locatie van een graafmachine bepalen en je hartslag via een smartwatch toevoegen aan je medische dossier. Het zijn enkele voorbeelden van projecten waarin we vernieuwende oplossingen mochten realiseren voor onze klanten in uiteenlopende branches.

We ontwikkelen hierbij zowel software voor op het apparaat zelf, als om te kunnen communiceren mét het apparaat. Altijd staan security, processen en mensen centraal in onze aanpak.

Afspraak maken

Mobilize Your Enterprise

Als specialist in het mobiliseren van organisaties denken wij in praktische oplossingen die vandaag direct zorgen voor efficiëntere processen en optimale werkstromen. Tegelijkertijd kijken we naar de wereld om ons heen die in snel tempo ontwikkelt. Apparaten worden steeds ‘intelligenter’, microchips krachtiger. Alle informatie en apparaten interacteren. Tenminste, als daarvoor de mobiele omgeving beschikbaar is.

“BLAUD heeft precies de combinatie van specialismen die wij zoeken.”

Laura van Kampen, projectleider mobiele appontwikkeling bij inspectie SZW

Waarom BLAUD specialiseert in Any Form Factor

Deze ontwikkeling inspireert ons om op een andere manier naar processen te kijken en de mogelijkheden die de technologie ons biedt te verkennen en implementeren. Natuurlijk doen we dat op basis van de hoogste veiligheidsstandaarden. Om die reden geloven wij dat Any Form Factor in toenemende mate belangrijk wordt. Apparaten worden diverser, specifieker en generieke oplossingen voldoen niet meer.

Daarom helpen wij onze klanten door Any Form Factor bij het optimaal inrichten van hun infrastructuur. Zo kun je nu en in de toekomst prettig, veilig en efficiënt met ieder gewenst apparaat werken.

 

 

Strategie sessie

Met een specialistisch advies beginnen aan jouw MDM, App Development of Digital Strategy? Schrijf je in voor een strategie sessie.