App Deployment

Als ‘normale’ eindgebruiker van een smartphone, tablet of laptop installeer je moeiteloos apps uit een app store. In een handomdraai staat voeg je functionaliteit (en fun!) toe aan jouw dagelijkse leven. Hoe de app software gemaakt is en in de store terecht kwam? Daar sta je niet bij stil. En dat hoeft ook niet.

Als softwareontwikkeling niet jouw core business is, wil je vooral op een makkelijke manier apps aan je collega’s beschikbaar stellen én in gebruik nemen.

Herkenbaar?

  • Je gaat je eerste app lanceren maar je hebt geen idee waar te beginnen.
  • Je hebt meerdere app leveranciers maar je wil het beheer van jouw apps overzichtelijk houden en centraliseren.
  • Je hebt ontdekt dat app onderhoud en de publicatie ervan via de app stores ingewikkelder is dan je je had gerealiseerd.
Afspraak maken

Aanpak en visie

Al meer dan 20 jaar ontwikkelen we bij BLAUD apps en distribueren ze naar de smartphones van duizenden medewerkers van honderden organisaties. Zowel via in-house Endpoint Management oplossingen als platforms zoals de Apple App Store en de Google Play Storeondersteunen we dit proces. Zo bereiken apps van BLAUD, maar ook van derden, de devices van onze relaties op een veilige en gebruiksvriendelijke manier.

BLAUD neemt het vaak complexe beheer van apps uit handen en begeleidt de introductie van nieuwe apps en app updates. Of de distributie nou loopt via de publieke app stores of op een veilige manier naar uitsluitend je collega’s; BLAUD regelt het.

Meer weten? Vraag naar de mogelijkheden! Onze specialisten helpen je graag.

Afspraak maken

Strategie sessie

Met een specialistisch advies beginnen aan jouw MDM, App Development of Digital Strategy? Schrijf je in voor een strategie sessie.