app-development-hybride-header

Hybride

Maken je medewerkers gebruik van eigen devices tijdens hun werk (BYOD)? Dan zijn er nogal wat combinaties tussen apparaten en operating systems (OS) mogelijk. Ook als je een app ontwikkelt die de grenzen van de eigen organisatie overstijgt, loop je hier tegenaan.

Daarom adviseren we regelmatig om te kiezen voor Hybrid App Development – een efficiënte werkwijze waarmee we je app ontwikkelen in één project voor zowel iOS als Android devices.

Herkenbaar?

  • Je wilt je app direct lanceren op zowel iOS als Android
  • Je idee is niet al te complex en je budget relatief beperkt
  • Je idee zit in de proof of concept fase
Afspraak maken

Onze visie

Uiteraard zijn de veiligheid en stabiliteit van onze apps essentieel. Daarnaast is het belangrijk om te weten welke apparaten en operating systems jouw doelgroep gebruikt én aan welke kwaliteitseisen je oplossing moet voldoen. Bij BLAUD werken we vaak met de hybride ontwikkeltechniek Cordova.

In onze ogen een uitstekende keuze, waarmee je zowel Adroid-  als iOS-gebruikers perfect kunt bedienen.

Aanpak

Wij ontwikkelen al meer dan 10 jaar applicaties op basis van het Apache Cordova platform. Met deze op HTML, CSS en Javascript gebaseerde techniek ontwikkelen we snel en efficiënt oplossingen die op meer dan één operating system moet kunnen draaien.

Wij zorgen ervoor dat jouw app helemaal voldoet aan jouw wensen en we helpen je om de juiste keuzes te maken in de vele mogelijkheden die er zijn.

Afspraak maken

Waarom Hybrid App Development

De keuze voor een Hybrid App lijkt voor de hand te liggen als je gebruikers Android én iOS als operating systems hebben. Wij adviseren het dan ook regelmatig. En met onze ruime ervaring met het Cordova Ontwikkelplatform staan we garant voor de optimale Hybrid App. Bijkomend voordeel: er zijn geen onverwachte licentiekosten, want Cordova is Open Source.

“BLAUD staat altijd voor ons klaar, met praktische zaken én met goed advies. Wij zijn voor 100% tevreden.”

René Pater, productmanager mobiele diensten van het AMC

Bij het ontwikkelen op basis van een Hybrid techniek bouw je de app in webapp-technologie en verpak je die in een ‘native’ jasje. Daardoor kun je dezelfde basis in zowel de Appstore als Google Play store plaatsen en via die route installeren als gebruiker. Je bespaart dus flink op de ontwikkelkosten, door te kiezen voor een Hybrid App.

Meer weten over Hybrid App Development? We vertellen je graag over de mogelijkheden!

Strategie sessie

Met een specialistisch advies beginnen aan jouw MDM, App Development of Digital Strategy? Schrijf je in voor een strategie sessie.