app-development-native

Native

Native apps worden speciaal ontwikkeld voor één specifiek device platform: iOS of Android. Native apps staan bekend om hun fijne user experience (UX) en hun goede prestaties.

Bij BLAUD zorgen we met onze ervaring dat jouw native app het ‘neusje van de zalm’ is op ieder vlak: (data)security, performance én UX.

Herkenbaar?

  • Jouw app – techniek en design – is het visitekaartje van jouw bedrijf
  • Je wilt veel slimme techniek inzetten en/of gegevens verwerken
  • Complexe authenticatie, identificatie of encryptie is noodzakelijk
Afspraak maken

Onze visie

Wij zien iedere app als de centrale plek waar mensen, processen en security samenkomen. Dat geldt ook voor onze native apps. Wanneer adviseren wij ‘native’? Native app development is in onze visie de beste manier om een app te ontwikkelen wanneer je hoge eisen stelt aan de gebruikerservaring.

Houd er wel rekening mee, dat de native app maar op één operating system kan draaien. Mocht je met zowel Android als iOS werken, kun je ook Hybrid App Development overwegen. Bij BLAUD hebben we ruime ervaring met het ontwikkelen van zowel native als hybrid apps voor onze klanten.

Aanpak

Voor het bouwen van onze native apps gebruiken we tools die Apple, Google en Microsoft beschikbaar stellen, specifiek voor iOS, MacOS, Android en Windows.

Voor ieder platform gebruiken we dus altijd het perfecte gereedschap. Met grote aandacht voor techniek en design bouwen we de meest nauwkeurige, goed vormgegeven en veilige apps.

Afspraak maken

Native app voordelen

De belangrijkste voordelen van een native app van BLAUD zijn het eindresultaat en de beperkte hoeveelheid onderhoudswerk achteraf. Het eindresultaat is een veilige, optimaal presterende en prettig werkende app.

“Omdat data security voor ons prioriteit nummer één is, willen wij een partij die niet over één nacht ijs gaat, maar die het echt goed aanpakt.”

René Pater, productmanager mobiele diensten van het AMC

Een ideale combinatie dus. En daarbij komt de beperkte hoeveelheid onderhoudswerk die je hoeft te doen om de app optimaal te houden. Native development levert namelijk, naast een superieure oplossing, ook nog eens een garantie dat de toepassing een hoge mate van forward en backward compatibility kent.

Heb jij een uitdagend idee dat je aan ons wilt voorleggen?

Strategie sessie

Met een specialistisch advies beginnen aan jouw MDM, App Development of Digital Strategy? Schrijf je in voor een strategie sessie.