Web

Een webapp is technisch gezien vergelijkbaar met een website die via een browser wordt geopend. En nu meer dan de helft van het wereldwijde websitebezoek plaatsvindt op een mobiel apparaat, is de webapp een zeer goed alternatief voor native of hybrid apps.

Bij BLAUD ontwikkelen we iedere app-vorm volgens onze hoge standaarden. En met de keuze voor een web app, krijg je daar multifunctionaliteit, snelheid en efficiëntie bij.

Herkenbaar?

  • Je app moet overal op werken: desktop, laptop, tablet én smartphones zijn
  • Je hebt een relatief beperkt budget
  • Je wilt je app snel lanceren en kunnen updaten
Afspraak maken

Onze visie

Wij geloven dat een (mobiel) bedrijfsproces goed te ondersteunen is op basis van web-technologie. Mensen, processen en veiligheid kunnen effectief samengebracht worden in een web-oplossing. Dat is voor ons de belangrijkste voorwaarde.

Bovendien zien wij een aantal grote voordelen van het inzetten van een web-applicatie om jouw bedrijfsprocessen te ondersteunen en optimaliseren. Iedere persoon met een (al dan niet mobiele) browser kan bijdragen aan jouw bedrijfsproces, waardoor het een zeer flexibele optie is.

Aanpak

Wij helpen je graag met het maken van de juiste keuzes voor het ontwikkelen van jouw app. Door jouw proces als uitgangspunt te nemen voor de applicatie leveren we een optimale oplossing, wat je wensen ook zijn.

Van integratie met complexe back-end systemen tot het ontwikkelen van web-toepassingen voor grote en kleine schermen, met ieder aspect van web-development hebben we de juiste ervaring in huis. Ervaring en specialisme die we inzetten om jouw perfecte web-app te ontwikkelen.

Afspraak maken

Waarom een web-app

Omdat we al vele jaren ervaring hebben met het ontwikkelen van allerlei soorten apps (native, hybrid en web) weten we precies hoe we jouw bedrijfsproces het beste kunnen ondersteunen. Oplossingen op basis van web-technologie zijn uiteraard niet zo snel als native apps en je kan ze ook niet makkelijk distribueren via de diverse app stores. Toch zit er ook een groot voordeel aan.

“Wij hebben een hele goede relatie met BLAUD. We kunnen zaken precies uitvoeren zoals wij het willen.”

René Pater, productmanager mobiele diensten van het AMC

Als je oplossing eenmaal online is gezet kan in principe ieder persoon met een (al dan niet mobiele) browser bijdragen aan jouw bedrijfsproces. Je bent niet afhankelijk van app-beoordelingsprocessen van Apple en Google maar je gaat live wanneer jij dat wilt.

Wil je een nieuwe functie introduceren of die vervelende bug verhelpen? Het is slechts een kwestie van een server-update en iedereen is geholpen. Vele redenen om te kiezen voor een webapp, dus.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor een app? Neem dan contact met ons op!

 

Strategie sessie

Met een specialistisch advies beginnen aan jouw MDM, App Development of Digital Strategy? Schrijf je in voor een strategie sessie.