App Management - BLAUD App Management Services

App Management

Versnel, verslim, mobiliseer

Steeds meer organisaties ontwikkelen applicaties die gericht zijn op het invullen van specifieke bedrijfsbehoeften. Dergelijke oplossingen hebben vaak als doel om bepaalde bedrijfsprocessen te versnellen, verslimmen en mobiliseren. Denk bijvoorbeeld aan het faciliteren van rapportage of het ondersteunen van de backoffice.

Nu steeds meer werknemers thuiswerken, moeten organisaties in toenemende mate inzetten op mobiele tools die deze nieuwe manier van werken faciliteren. BLAUD ontwikkelt steeds meer (mobiele) applicaties om deze digitale transformatie kracht bij te zetten. Het beheer ervan blijft echter voor vele organisaties een uitdaging.

App development herkenbaar

Herkenbaar bij App Management?

 • Problemen bij het implementeren, bijwerken of verwijderen van aangepaste apps op (nieuwe) apparaten van medewerkers.
 • Apps die niet meer werken na systeemupdates (besturingssysteem, toegangsbeheer, endpointbeheer).
 • Apps die niet meer werken omdat het certificeringsproces voor het vernieuwen van apps niet wordt beheerd.
 • Gebrek aan middelen en expertise om externe aanbieders van app-ontwikkeling te beheren.
 • Optimale inzet van een Unified Endpoint Management-oplossing (UEM) (SSO, encryptie, configuratiebeheer, VPN, implementatie).
Afspraak maken

300+ bedrijven gingen je voor

Beveiligingsproblemen blijven onontdekt

We hechten bij BLAUD veel belang aan beveiliging. Bij het ontwikkelen van mobiele apps is het belangrijk om zoveel mogelijk beveiligingslekken te dichten. Zo voorkomen we dat authenticatiegegevens worden gestolen, kwaadwilligen gebruikerssessies kapen en jouw bedrijfsgegevens worden gecompromitteerd.

Kwetsbare code wordt vaak opgespoord nog voor een applicatie gelanceerd wordt. Beveiligingsproblemen, daarentegen, worden vaak over het hoofd gezien. De voornaamste redenen hiervoor zijn: het moeten halen van een kritieke deadline, het bestempelen van kwetsbaarheden als een laag risico of het te laat ontdekken van problemen in de releasecyclus.

 

Optimaliseer je bedrijfsprocessen

Het tekort aan vaardigheden in cybersecurity is een veelbesproken onderwerp en is eveneens één van de grootste drijfveren voor organisaties om bepaalde diensten uit te besteden aan externe partners. Identificeren welke processen je wil monitoren en optimaliseren is hier cruciaal.

Een mobiele applicatie heeft als doel om jouw bedrijfsprocessen te optimaliseren door verschillende afdelingen binnen je organisatie via één enkel platform met elkaar te verbinden. Enkele van de belangrijkste voordelen zijn:

 • Workflow automatisering
 • Toenemende informatie-uitwisseling en eenvoudige gegevenstoegang
 • Standaardisatie van processen
Afspraak maken
Application Management BLAUD

ING bank

Een eigen veilige App? Voor de ING Bank hebben we de Password Reset App ontwikkeld. Hiermee kunnen medewerkers zelf hun wachtwoord resetten, wat veel tijd bespaard voor zowel de medewerker als de support-medewerker.

Nieuwsgierig hoe we dit aangepakt hebben? We vertellen er graag meer over in onze case.

Onze Custom Application Management Service

Met twintig jaar ervaring op het gebied van innovatieve mobile apps development durven we met een gerust hart te zeggen, dat onze specialisten alle kennis in huis hebben om jouw organisatie efficiënter en je werk leuker te maken. We ontwikkelen een zakelijke app die perfect aansluit op jouw bedrijfsprocessen, waar je prettig mee werkt en die bovendien zeer veilig is. We staan altijd voor je klaar zodat jij zorgeloos kunt werken.

Met onze innovatieve apps helpen we al tientallen organisaties om hun processen te optimaliseren. In onze aanpak staan security, processen en mensen centraal. Die aanpak passen we toe bij overheidsinstellingen, ziekenhuizen, zakelijke dienstverleners en productiebedrijven.

Hieronder een overzicht van de verschillende services die we als onderdeel van onze applicatiebeheerdienst kunnen aanbieden:

 • App lifecycle management op maat
 • Certificaat & app store beheer
 • Wekelijkse controles
 • Beta testen
 • Beheer van app leveranciers van derden
 • App signing
 • Identiteit & profiel beheer
 • UEM-integratie

“De specialisten van BLAUD vertellen altijd veel over nieuwe dingen waar ze mee bezig zijn, nieuwe mogelijkheden, nieuwe technieken. Ze zijn echt gepassioneerd bezig met hun vak.”

Erik Tuin, Systeembeheerder DTG
BLAUD's App Management Services
Meer informatie

Strategie sessie

Met een specialistisch advies beginnen aan jouw MDM, App Development of Digital Strategy? Schrijf je in voor een strategie sessie.