CSI Cyber Security Assessment 

Cyber Security Assessment

Verbeter het cyberbewustzijn in je organisatie met onze Cyber Security Assessment

Ransomware die door mensen wordt uitgevoerd en datalekken als gevolg van interne dreigingen zijn twee van de meest voorkomende beveiligingsrisico’s. Volgens het Microsoft Digital Defence Report 2022 kunnen ruim 98% van deze aanvallen voorkomen worden door in te zetten op cyber hygiëne. Maar is jouw organisatie zich wel bewust van de basismaatregelen die kunnen bijdragen aan een betere cyberbeveiliging?  

BLAUD's Microsoft Intune Health Check

Ontwikkel een strategisch beveiligingsplan

Organisaties worden tegenwoordig geconfronteerd met beveiligingsrisico’s vanaf verschillende locaties, terwijl ze moeten samenwerken met meerdere belanghebbenden binnen en buiten hun organisatie om te blijven voldoen aan de verschillende industriële en regionale voorschriften. Dankzij Microsoft’s beveiligingsoplossingen kan je nú al beginnen met het aanscherpen van je cyberbeveiliging. Ga vandaag nog aan de slag, plan je Cyber Security Assessment in. 

Onze Microsoft-experts helpen je graag een handje bij het ontwikkelen van een strategisch beveiligingsplan, afgestemd op de noden en behoeften van jouw organisatie en gebaseerd op de aanbevelingen van Microsoft-beveiligingsexperts. We bieden je als het ware inzicht in de huidige staat van je beveiliging, helpen je organisatie herstellen van kwetsbaarheden en bouwen mee aan je lange termijn beveiligingsstrategie.  

BLAUD Vacancy Marketing Assistent

Waarom je wil deelnemen

Deze assessment is ontworpen om je te informeren over het belang van cyberbeveiliging en de manieren waarop je je organisatie kunt beschermen tegen mogelijke dreigingen. We zoomen onder meer in op de meest recente beveiligingsrisico’s, de manier waarop jouw organisatie op de hoogte kan blijven van het veranderende dreigingslandschap en hoe je jezelf beter kunt beschermen. Deelname aan deze engagement omvat: 

  • Praktische activiteiten om een beter inzicht te krijgen in veelvoorkomende dreigingsscenario’s. 
  • Inzicht in veelvoorkomende cyberdreigingen en de impact die deze kunnen hebben op je bedrijfsactiviteiten. 
  • Analyse van de manier waarop je organisatie is afgestemd op gemeenschappelijke cybersecuritydoelstellingen en acties om je houding tegen ransomware en datalekken te versterken. 
  • Notie van de gezondheid van je endpoints en Microsoft 365-gegevens via Microsoft Security tools. 
  • Aanbevelingen van Microsoft-experts, inclusief belangrijke initiatieven en tactische vervolgstappen, gericht op het aanscherpen van je lange termijn beveiligingsstrategie. 
CSI Workshop Engagements

Hoogtepunten van de Cyber Security Assessment

  • Overzicht van het beveiligingsbeleid van je organisatie. 
  • Aanwenden van Microsoft-beveiligingsfuncties om mogelijke aandachtspunten in kaart te brengen. 
  • Inventariseren van de resultaten van beveiligingsscans. 
  • Ontwikkelen van gemeenschappelijke beveiligingsdoelen en vervolgstappen.
Ons beleid

CSI Cyber Security Assessment

Krijg inzicht in de gezondheid van je endpoints en Microsoft 365-gegevens en ontvang tactische vervolgstappen om de beveiligingsstrategie van je organisatie te versterken.