Sentinelone

Microsoft Data Security & Compliance

Nu het aantal voorschriften blijft groeien, groeit ook de bezorgdheid over de manier waarop bedrijfsgegevens verzameld, geanalyseerd en beveiligd worden.

Bij BLAUD staan we met onze Data Compliance-oplossingen garant voor een krachtige en zorgeloze beveiliging van jouw gevoelige bedrijfsdata.

sentinelone cyberveiligheid

Complexiteit, de grote vijand van gegevensbeveiliging

Wereldwijd hebben organisaties dagelijks te maken met tal van externe dreigingen. Ook de complexiteit die voortvloeit uit de beveiliging van de hybride werkplek blijft voor velen een uitdaging.

Meer dan 88% van de organisaties geeft aan geen vertrouwen te hebben in hun vermogen om een datalek op te sporen en/of te voorkomen. Om de risico’s voor je onderneming te beperken en jezelf in regel te stellen, is het classificeren van je bedrijfsgegevens een absolute noodzaak.

sentinelone cyberveiligheid

80% van de bedrijfsgegevens

Is niet geclassificeerd, beschermd of beheerd

Bedrijven van elke omvang vinden het steeds moeilijker om gevoelige bedrijfsgegevens correct te beheren. Voornamelijk het in kaart brengen van de informatie en activiteiten die moeten worden beveiligd blijft een helse klus.

Zo blijkt ook uit onderzoek van IBM dat 80% van de bedrijfsgegevens niet geclassificeerd, beschermd of beheerd worden. Dit brengt aanzienlijke risico’s met zich mee voor je organisatie. Denk maar aan boetes, straffen, rechtszaken, reputatieschade en meer.

BLAUD’s Compliance Service

Boetes, straffen, rechtszaken, reputatieschade, en meer. Daar zit je natuurlijk niet op te wachten. Daarom ontwikkelde BLAUD een gefaseerde werkwijze om jou in staat te stellen je bedrijfskritische gegevens te identificeren, te begrijpen en actie te ondernemen waar en wanneer nodig.

  1. Stippel je traject uit met onze compliance-experten.
  2. Ga op zoek naar je bedrijfskritische gegevens.
  3. Krijg meer inzicht in je bestanden met onze AI-gestuurde inhoudsherkenning.
  4. Krijg grondig begrip van je data en hoe deze door je bedrijfsomgeving stroomt.
  5. Ga voor een naadloze geautomatiseerde classificatie en bescherming met Microsoft Purview.
  6. Voer voortdurende scans uit om je data te herontdekken en opnieuw te classificeren.

Om jouw gevoelige bedrijfsgegevens te allen tijde veilig te stellen, ontwikkelden onze compliance-experten een service die steunt op Microsoft Purview.

BLAUD's Data Security & Compliance-diensten

Data compliance is een complex proces. Hoe groter de organisatie, hoe ingewikkelder het wordt. Slechts 6% van de organisaties is er klaar voor om een informatiebeveiligings- en compliance-traject op te starten en Microsoft E5 te onboarden.

Bij BLAUD combineren we onze diepgaande kennis van security en compliance met onze knowhow van talloze mobiliteitsprojecten om keer op keer de beste compliance-journey uit te stippelen. Met advies over en ondersteuning bij de implementatie van je compliance-traject stellen we jouw bedrijfsgegevens van A tot Z veilig.

Strategie sessie

Met een specialistisch advies beginnen aan jouw vraagstukken? Schrijf je in voor een strategie sessie.