Cyber Security Operations Center webinar BLAUD

Bouw aan een innovatief CSOC-team

  • Auteur: Margot Vanlaet
  • Datum: 27 jun 2023
  • 1 min
|

Cybercriminaliteit staat wereldwijd hoog op de agenda. Zo voorspelde de FBI dat de kosten gelinkt aan cybercriminaliteit in 2027 meer dan 23,8 biljoen zullen bedragen. Belangrijk dus om het complexe dreigingslandschap een stap voor te zijn en de risico’s voor jouw organisatie te beperken.

Om de kans op een aanval te verkleinen, dreigingen proactief op te sporen en snel te reageren, zijn de juiste processen, technologieën en een team van hoogopgeleide beveiligingsexperts broodnodig. Een intern Cyber Security Operations Center (CSOC) lijkt dan ook al snel de geknipte oplossing.

Om je op weg te helpen, zoomen security experts Mark Mitchell en Callum Evans in op de belangrijkste aspecten van CSOC’s en hoe ze jouw organisatie kunnen ondersteunen in het huidige dreigingslandschap. Zo gaan ze dieper in op wat een CSOC is, wat de voordelen zijn van dergelijke service, hoe je een CSOC-service kunt uitrollen, praktijkvoorbeelden en tips én tricks voor een effectieve samenwerking met een CSOC-partner.

Wil je meer weten over hoe wij je kunnen helpen om de beveiliging van je moderne werkplek kracht bij te zetten? Kijk dan vandaag nog de volledige webinar.

|

Kijk de volledige webinar

Klaar om een CSOC-service te onboarden?