mdm-en-mtd-support-header

MDM en MTD support

Wil je zelf proactief beheer doen op je Unified Endpoint Management omgeving en alleen gebruik maken van BLAUD bij incidenten of complexe vragen? Dan is ons Helpdesk & Support contract iets voor jou.

BLAUD lost alle problemen op of beantwoordt alle vragen over je Unified Endpoint Management omgeving.

300+ bedrijven gingen je voor

business continuity management

Onze visie en aanpak

Met ons Helpdesk & Support contract heb je de garantie dat we direct voor je klaar staan. Dit betekent dat we passende service niveau’s met je afspreken en dat je een direct nummer hebt naar onze consultants.

“Geen zit de stekker erin vragen”

De BLAUD Helpdesk is namelijk Skilled; dit betekent dat de desk bemand wordt door onze Unified Endpoint Management consultants. Dit zijn dezelfde consultants die complexe Unified Endpoint Management installaties doen. Hierdoor garanderen wij dat we problemen direct hands-on oppakken, dit scheelt tijd en geld.

Verder betaal je binnen dit contract alleen de daadwerkelijke uren die wij aan jouw probleem besteden. Dit contract geeft je de mogelijkheid om zelf het gehele beheer te doen en BLAUD alleen in te schakelen bij complexe problemen. Hierdoor heb je voor een kleine maandelijkse investering de garantie dat wij voor je klaar staan. Wij helpen je graag.

Afspraak maken

Strategie sessie

Met een specialistisch advies beginnen aan jouw MDM, App Development of Digital Strategy? Schrijf je in voor een strategie sessie.