Een introductie tot Knox Suite: Secure, Deploy, Manage, Analyse

Een introductie tot Knox Suite: Secure, Deploy, Manage, Analyse

  • Auteur: Zoë Vangangelt
  • Datum: 23 okt 2023
  • 1 min
|

Nu digitalisering in een stroomversnelling terecht komt, neemt de druk op IT-teams toe om ervoor te zorgen dat werknemers te allen tijde toegang hebben tot essentiële bedrijfshulpmiddelen. 

Om het hoofd te kunnen bieden aan de groeiende hoeveelheid te beheren gegevens, apparaten en werknemers, moeten IT-teams hun mobiliteitsstrategie geregeld opnieuw onder de loep nemen. Een pad dat zonder voorbereiding, centralisatie en technologische vooruitgang steeds moeilijker te bewandelen wordt. 

Om IT-teams te helpen deze uitdagingen aan te gaan heeft Samsung Knox Suite ontworpen – een totaaloplossing gericht op het efficiënt uitrollen, beheren, beveiligen en analyseren van een grote hoeveelheid zakelijke apparaten. Kortom, Knox Suite ondersteunt organisaties tijdens hun volledige mobiliteitstraject. 

Wil je meer weten over wat Knox Suite kan betekenen voor je organisatie, hoe het je IT-team tijd en energie kan besparen en je bedrijfsprocessen kan optimaliseren? Je leest er alles over in onze nieuwe whitepaper.

|

Download vandaag je exemplaar

Ontdek wat Knox Suite in petto heeft voor jouw organisatie