Workplace

beter voor je medewerkers, efficiënter voor je bedrijf

Flexibiliteit en voorspelbaarheid. De pijlers van de moderne werkplek. Met Workplace ondersteunen we jouw onderneming bij het uitrollen van een toekomstbestendige en flexibele werkplek voor een vaste prijs per medewerker per maand.

Een efficiënte oplossing om de hele levenscyclus van je werkplek te beheren? Check! Vraag vandaag nog je gratis demosessie aan!

Vraag demosessie aan
workplace

Workplace voor je medewerkers

Wanneer je medewerkers op hun eigen manier kunnen werken, met de tools waar ze vertrouwd mee zijn, motiveer je hen om hun beste werk af te leveren. Met Workplace helpen we je graag een handje bij het aanbieden van een uitstekende werknemerservaring.

Via onze intern-ontwikkelde oplossing kunnen je medewerkers voortaan zelf hun favoriete werkplektools bestellen, beheren en herstellen. Vraag vandaag nog je gratis demosessie aan om te ontdekken wat Workplace in petto heeft voor je werknemers.

workplace

Workplace voor IT

Wanneer de wereld van werk niet langer gebonden is aan een bepaalde plaats of tijdstip, is er behoefte aan moderne tools voor beheer en configuratie. Ontdek nu hoe Workplace jouw bedrijf kan ondersteunen bij het beheer van de moderne werkplek, van de aanschaf en configuratie van nieuwe toestellen, tot ondersteuning van je eindgebruikers. Dit betekent meer tijd en resources om je toe te leggen op structurele en tactische IT!

Vraag demosessie aan

Workplaces voor andere stakeholders

Workplace voor fleet managers

Nu het aantal beschikbare toestellen per werknemer in je onderneming blijft groeien, is het beheer ervan niet alleen erg tijdrovend, maar het wordt ook steeds moeilijker om de controle te bewaren in Excel. Workplace helpt je de controle te herwinnen door je waardevolle inzichten te verschaffen en je beheerprocessen te stroomlijnen. Vraag vandaag nog naar je gratis demosessie en ontdek hoe Workplace de efficiëntie, controle én productiviteit in je onderneming verhoogt.

Workplace voor inkopers

Diverse rollen, uiteenlopende behoeften en eisen wanneer het op technologie aankomt. In de moderne werkplek maakt standaardisatie als het ware plaats voor keuzevrijheid. Een positieve ontwikkeling voor je bedrijf én werknemers, want wie werkt met de tools waar hij vertrouwd mee is, is efficiënter en productiever. Met Workplace ondersteunen we je bij het aanbieden van de beste tools voor werk én dit voor een vaste prijs per medewerker per maand. Benieuwd hoe we je werknemerservaring kracht bijzetten? We vertellen je er graag alles over tijdens één van onze gratis demosessies.

“Het hebben van een flexibele werkplek wordt steeds belangrijker, vandaar dat wij Workplace aanbieden”

Thierry Lammers, CEO BLAUD

Workplace voor HR

Nu de strijd om talent harder woedt dan ooit tevoren, begint het succesvol opereren in de hedendaagse arbeidsmarkt bij het omarmen van flexibiliteit in de werkplek. Met Workplace helpen we je een aantrekkelijke en flexibele arbeidsvoorwaarden aan te bieden tegen een voorspelbare maandelijkse kost.Benieuwd naar wat onze state-of-the-art oplossing het nieuwe wapen in de strijd om talent maakt? Reserveer dan vandaag nog je gratis demo.

Workplace voor Security

In de moderne werkplek willen je werknemers altijd, overal en op elk apparaat veilig kunnen werken. Een ware uitdaging voor je securityteams, maar eentje die Workplace hen graag helpt tackelen. Benieuwd hoe? We vertellen je tijdens één van onze gratis demosessies graag meer over hoe Workplace de uitrol van jouw veilige, hybride werkplek ondersteunt. Schrijf je vandaag nog in en ontdek hoe je met één klik de volledige controle over je vloot kunt herwinnen.

Workplace for C-Level

Je medewerkers wensen flexibiliteit. Je onderneming voorspelbaarheid en efficiëntie. Boek je gratis demonstratie en ontdek hoe Workplace je onderneming ondersteunt bij de realisatie van een flexibele en duurzame moderne werkplek tegen een voorspelbare maandelijkse prijs.

Meer te weten komen over de Workplace?

Ontdek het tijdens een sessie met BLAUD!

  • Geheel gratis en vrijblijvend
  • Een afspraak bij ons of bij jou op locatie
  • Onze specialisten volledig tot je beschikking
  • Mogelijkheid om al je vragen te stellen
  • Maak kennis met onze demo