Qbuzz Connect & Go Service

Qbuzz Connect & Go Service

BLAUD stroomlijnt dienstverlening Qbuzz met Connect & Go

Qbuzz verzorgt het openbaar vervoer in vier Nederlandse concessies: Zuid-Holland, Utrecht, Drenthe en Groningen. Uitgestrekt over deze regio’s brengen hun 3.000 chauffeurs jaarlijks meer dan 85 miljoen reizigers naar hun bestemming met de bus, tram of trein.

Qbuzz Connect & Go Service

Achtergrond

Om reizigers naar hun bestemming te brengen, blijft Qbuzz in beweging. Een vanzelfsprekende verbinding die mogelijk wordt gemaakt door een doordachte communicatiestrategie.

Alvorens het de hulp van BLAUD inschakelde, maakte Qbuzz gebruik van een mix aan online en offline communicatiemiddelen. Om de communicatie met haar medewerkers te stroomlijnen en faciliteren, was het voor de openbaar vervoersmaatschappij cruciaal om te digitaliseren. Nieuwe mobiele apparaten konden dan ook niet uitblijven.

Het uitrollen van grote hoeveelheden mobiele apparaten is echter een erg tijdrovende klus die vakkundige kennis vereist. In haar zoektocht naar een geschikte partner, kwam Qbuzz al snel bij BLAUD terecht. Onder het toeziend oog van BLAUD werden maar liefst 3000 toestellen uitgerold in 21 verschillende regio’s.

Benieuwd naar hoe BLAUD’s Connect & Go Service zorgt voor snellere en efficiëntere communicatie tussen Qbuzz en haar medewerkers en zo ook een betere dienstverlening? Bekijk dan de volledige casestudy.

Ontdek hoe we met Connect & Go de interne communicatiestrategie van OV Qbuzz aanscherpten.

Benieuwd welke oplossing bij jou past?

Ontdek het tijdens een sessie met BLAUD!

  • Geheel gratis en vrijblijvend
  • Een afspraak bij ons of bij jou op locatie
  • Onze specialisten volledig tot je beschikking
  • Mogelijkheid om al je vragen te stellen over eindpuntbeveiliging