Microsoft Intune

Windows White Glove

Autopilot for Pre-provisioned deployment

Windows Autopilot for Pre-provisioned deployment, eerder bekend als Windows White Glove is net als Windows AutoPilot een manier om Windows 10 devices te deployen.

Gebruikers kunnen hierdoor kant-en-klare apparaten uit de doos halen (Out Of the Box Experience (OOBE)), zonder vertragingen die vaak optreden tijdens de installatie van een gloednieuw apparaat.

Bij BLAUD hebben we alle expertise in huis om Windows Autopilot for Pre-provisioned deployment optimaal in te zetten voor jouw organisatie.

De inzet

Bij BLAUD gebruiken we Windows Autopilot for pre-provisioned deployment als extra toevoeging op Windows AutoPilot. Met deze oplossing kan de fabrikant, partner of IT-afdeling alle installaties uitvoeren voordat het Windows 10 device bij de eindgebruiker komt.

Daardoor is het een zeer efficiënte werkwijze en een manier om de moderne Windows 10 apparaten door de tijdrovende Autopilot gerelateerde taken, zoals de installatie van apps, beleidsregels en profielen te loodsen.

Meer weten over Windows Autopilot for Pre-provisioned deployment? Neem contact met ons op!

Afspraak maken

Strategie sessie

Met een specialistisch advies beginnen aan jouw MDM, App Development of Digital Strategy? Schrijf je in voor een strategie sessie.