mobile-threat-defence-header

Mobile Threat Defence (MTD)

Laptops en desktops zijn veelal goed beveiligd met een Firewall en virusscanner. Zo worden Phishing, Malware en andere veelvoorkomende cyberdreigingen gehouden. Maar hoe zit dat dan met andere mobiele apparaten binnen jouw organisatie?

Bij BLAUD zijn we gespecialiseerd in mobile security en Mobile Threat Defence. Wij werken met verschillende oplossingen om mobiele devices te beschermen en dreigingen te voorspellen en detecteren.

Microsoft-intune-herkenbaar

Herkenbaar?

  • Mobiele devices zijn onvoldoende beveiligd tegen cyber threats
  • Medewerkers gebruiken zowel eigen als werkdevices
  • Er is dreiging van datalek op mobiele devices
Afspraak maken

300+ bedrijven gingen je voor

business continuity management

Onze visie en aanpak

BLAUD is jouw onafhankelijke partner en helpt jouw organisatie om de volgende stap te zetten in mobile security. Zo kun je nog veiliger mobiel werken zonder dat je je zorgen hoeft te maken of jouw medewerker wel veilig Anywhere kan werken.

Samen realiseren we een oplossing die perfect aansluit bij jouw organisatie en processen, zodat iedereen optimaal veilig en mobiel werken.

Afspraak maken

Detailresult Groep

Alle mobiele devices beheren vanuit één platform? Voor Detailresult Groep (DTG) hebben we dit gerealiseerd met Mobileiron als MDM-oplossing. Het resultaat is zo positief dat DTG geheel overgestapt is op MobileIron en updates nu zelf uitvoert.

Nieuwsgierig hoe we dit aangepakt hebben? We vertellen er graag meer over in onze case.

Waarom Mobile Threat Defence?

Vaak weten organisaties de voorkant van een mobiel apparaat goed te beveiligen middels een Mobile Device Management (MDM/UEM) oplossing zoals MobileIron, Samsung Knox, Microsoft Endpoint Manager of via Mobile App Management (MAM), en denken organisaties vaak dat deze beheertools voldoende zijn om zich te wapenen tegen cyberdreigingen. Helaas dekt dit niet de lading en laten we zo de achterdeur openstaan om de dreigingen te kunnen laten gebeuren.

Steeds vaker maken wij gebruik van een smartphone of tablet voor het overdragen van bedrijfsgevoelige informatie/data. We gebruiken zakelijke E-mail en agenda’s, hebben toegang tot klantgegevens en zelfs financiële data. Dit maakt jouw Mobile Device kwetsbaar voor cybercrime. Cybercriminelen gebruiken de modernste aanvalstechnieken om zo toegang te krijgen tot deze gevoelige data, ze doen dit via Apps, (openbare) WiFi netwerken of zelfs via het OS van het toestel.

Wil je weten of Mobile Threat Defence (MTD) jouw organisatie naar een next level kan brengen op security? Wij vertellen je graag of een van onze oplossingen bij jouw past.

Strategie sessie

Met een specialistisch advies beginnen aan jouw MDM, App Development of Digital Strategy? Schrijf je in voor een strategie sessie.