Check Point

Werknemers krijgen steeds meer toegang tot bedrijfsgegevens vanaf hun mobile devices. In het nieuwe normaal raakt die ontwikkeling een stroomversnelling. Daardoor worden bedrijven en organisaties meer dan ooit blootgesteld aan cyber threats.

Bij BLAUD zijn we gespecialiseerd in het mobile security portfolio van Check Point, dat hun jarenlange IT Security en Enterprise Mobility ervaring combineert om bedrijven en overheidsorganisaties te beschermen.

Mobile security portfolio

Harmony Mobile biedt een compleet platform voor het afweren van mobiele bedreigingen. Denk hierbij aan malicious apps, Man-in-the-Middle attacks, configuratieveranderingen en OS vulnerabilities.

Bovendien levert het platform real-time informatie over bedreigingen. Daarnaast is het eenvoudig uit te breiden naar de bestaande beveiliging-en mobiliteitsinfrastructuren. De oplossing integreert naadloos met alle Unified Endpoint Management producten.

Afspraak maken

Capsule Workspace

Capsule Workspace creëert een encrypted container op een apparaat. Deze container zorgt ervoor dat de business applicaties en documenten afgeschermd worden. Hierdoor krijgen gebruikers op een veilige manier toegang tot de bedrijfsapplicaties.

“Zo snel gaan IT-projecten zelden. Binnen de tijd en het budget, met meer functionaliteit dan was afgesproken.”

Mark Michielsen, IT-projectleiden bij Fokker

Over Check Point

Check Point Software Technologies Ltd is de grootste pure-play security leverancier wereldwijd. Ze bieden toonaangevende oplossingen en beschermt haar klanten tegen cyber threats. Met als resultaat een ongeëvenaarde vangst ratio van malware en andere soorten aanvallen.

Check Point biedt een complete security-architectuur met zeer uitgebreide en intuïtieve beheersoplossingen. Deze oplossingen beschermen de netwerken tot en met de mobiele toestellen van bedrijven. Op deze manier beschermen ze meer dan 100.000 organisaties van elke omvang. Bij Check Point beveiligen ze de toekomst.

Strategie sessie

Met een specialistisch advies beginnen aan jouw MDM, App Development of Digital Strategy? Schrijf je in voor een strategie sessie.