In gesprek met Microsoft over NIS2

In gesprek met Microsoft over NIS2

  • Auteur: Zoë Vangangelt
  • Datum: 07 nov 2023
  • 1 min
|
In gesprek met Microsoft over NIS2

Paul Conaty, Client Solutions Director bij de CWSI-groep, gaat in gesprek met Nikoleta Gamanova, Partner Stategy en GTM bij Microsoft, en Tomás Casasco, Data Security Go to Market Lead bij Microsoft van West-Europa, over de NIS2-richtlijn die op 17 oktober 2024 van kracht gaat.

De opvolger van de NIS1-richtlijn moet de cyberweerbaarheid van bedrijven in de EU verhogen en introduceert nieuwe standaarden die van toepassing zijn op minimaal 180.000 Europese organisaties in 18 verschillende sectoren.

Tijdens dit interview zullen Paul, Nikoleta en Tomás onder meer inzoomen op waarom het belangrijk is om nú al te voldoen aan de nieuwe eisen die worden gesteld, ondanks dat de richtlijn pas op 17 oktober 2024 in werking treedt. Verder gaan ze dieper in op hoe IT-teams gebruik kunnen maken van hun huidige technologieën om proactief stappen in de goede richting te zetten.

Tomás zal je meenemen door de belangrijkste punten van NIS2 en zoomt in op waar Microsoft gaten ziet in de beveiliging bij hun klanten om jou de zwakke plekken in jouw organisatie vroegtijdig te helpen detecteren. Tot slot wordt er besproken waarom elke organisatie een ander stappenplan nodig heeft in de weg naar NIS2 compliance.

Tips en tricks die je zeker niet wilt missen!

Vul onderstaand formulier in om toegang te krijgen tot het interview.

|

Bekijk het volledig interview