lookout-header

Lookout

Lookout MTD is wereldwijd leider in mobile security en lookout security. Mobile security is gespecialiseerd in het voorspellen en stoppen van bedreigingen zoals Phishing, Content blocking en Man in the Middle attacks op mobiele toestellen. De app verzamelt en analyseert data om tijdig aanvallen te detecteren. Waar EMM/MDM meer policy based is, gaat Lookout verder.

Als Elite Partner van Lookout kunnen we je bij BLAUD optimaal helpen om mobiele devices beter te beschermen en bedreigingen te voorkomen.

Herkenbaar?

  • Medewerkers gebruiken zowel eigen als werkdevices
  • Er is dreiging van datalek op mobiele devices
  • Mobiele devices zijn onvoldoende beveiligd tegen cyberaanvallen
Afspraak maken

Visie en aanpak

Vandaag de dag werken steeds meer organisaties mobiel. Medewerkers gebruiken eigen devices of door de werkgever gefaciliteerde devices en soms beide tegelijkertijd. Steeds vaker hoor je over malware of beveiligingslekken bij organisaties. En in veel gevallen heeft dat te maken met de ontoereikende beveiliging van de verschillende mobiele apparaten.

Computers en laptops zijn vaak goed beveiligd. Maar voor mobiele devices, zoals iPads en smartphones, is het maken van een inhaalslag essentieel.

Afspraak maken

Elite partner van Lookout

BLAUD is sinds 2021 Nederlands enige Elite Partner van Lookout en werkt al jaren nauw samen om organisaties verder te helpen met het beveiligen van hun mobiele apparaten zoals smartphone en tablet. Lookout Mobile Endpoint Security maakt gebruik van een lichtgewicht app op de devices van medewerkers, een cloud-gebaseerde beheerconsole die real-time inzicht geeft in bedreigingen en het lekken van gegevens en de integratie met toonaangevende Enterprise Mobility Management-oplossingen.

“Omdat data security voor ons prioriteit nummer één is, willen wij een partij die niet over één nacht ijs gaat, maar die het echt goed aanpakt.”

René Pater, productmanager mobiele diensten van het AMC

Als wereldwijd marktleider in mobile security en specialist in het voorspellen en stoppen van bedreigingen zoals Phishing, Content blocking en Man in the Middle attacks op mobiele toestellen is Lookout een zeer betrouwbare en krachtige oplossing. De app verzamelt en analyseert data om tijdig aanvallen te detecteren. Waar EMM/MDM meer policy based is, gaat Lookout verder. Samen kunnen wij je helpen om mobiele devices beter te beschermen en bedreigingen te voorkomen.

Voordelen:

  • Perfecte integratie met MDM platformen
  • Meetbare risicoreductie
  • Real-time incidenten inzicht

Strategie sessie

Met een specialistisch advies beginnen aan jouw MDM, App Development of Digital Strategy? Schrijf je in voor een strategie sessie.