Threat Hunting: Door De Ogen Van Aanvallers

Threat Hunting: Door de ogen van cybercriminelen

  • Auteur: Margot Vanlaet
  • Datum: 13 okt 2023
  • 1 min
|

De toename in cybercriminaliteit plaatst het tekort aan technische vaardigheden en technisch geschoold personeel steeds meer op de voorgrond. Op de hoogte blijven van het snel veranderende dreigingslandschap en aanvallen een stapje voor zijn, blijft voor vele organisaties dan ook een grote uitdaging.   

Om je de digitale kloof te helpen dichten, nam cybersecurity expert Andy James je tijdens onze Threat Hunting webinar mee achter de schermen van een live ransomware-aanval. Zo zoomde hij in op hoe een cyberaanval in zijn werk gaat en wat je als verdediger kunt doen om de aanvaller te slim af te zijn.  

Vervolgens deelde hij tips én tricks om cyberaanvallen te identificeren, te voorkomen en ervan te herstellen en ging hij dieper in op hoe jouw organisatie met behulp van een EDR-strategie een beter inzicht kan krijgen in de huidige status van haar IT-infrastructuur. 

Heb je de webinar gemist en ben je benieuwd naar hoe je je cyberveiligheid kracht kunt bijzetten? Vul dan onderstaand formulier in om toegang te krijgen tot onze webinar recording.  

|

Kijk de volledige webinar

Klaar om je beveiligingsstrategie aan te scherpen?