Aankondiging event: Mobility Matters 2019 op 20 juni

  • Auteur: Thierry Lammers
  • Datum: 12 apr 2019
  • 1 min
|

Het jaarlijkse BLAUD event begon een aantal jaren geleden als een leuke bijeenkomst met relaties. Dit liep vorig jaar al uit tot een groot succes met ruim 230 gasten en dit jaar, dit jaar doen wij er nog een (flinke) schep bovenop. Samen met onze vertrouwde Belgische mobiliteitspartner Mobco organiseren wij voor het eerst een heus Benelux event!

Op donderdag 20 juni staat de Van Nelle Fabriek in het teken van Mobility Matters. Alles rondom de moderne mobiele werkplek wordt tijdens deze conferentie behandeld: hardware, software, beveiliging, eindgebruikers en alles daar tussenin. We hebben toonaangevende bedrijven in ons vakgebied uitgenodigd om hun inzichten in korte kennissessies te delen zoals: Samsung, MobileIron, Work21 en Lookout zijn bevestigde sprekers!

Maak je op voor inspirerende keynotes en veel mogelijkheden om te netwerken. Kies uit meerdere interactieve kennissessies waarin jij geïnteresseerd bent en maak kennis met nieuwe producten en bedrijven op de uitgebreide marktplaats. En nog een bonus: deze conferentie is gratis voor relaties van BLAUD en Mobco.

Meer weten over het event?
Ga dan naar de website mobilitymatters.tech en laat je e-mailadres achter zodat je als eerste op de hoogte gehouden wordt.  

|

Klinkt goed, vertel me meer!

Bel me terug voor meer info