Mobility Matters op 20 juni was een succes!

  • Auteur: Thierry Lammers
  • Datum: 04 jul 2019
  • 1 min
|

Wat een geslaagde dag was het Mobility Matters event! Dank je wel dat jij er bij was. Met 23 partners, 17 kennissessies, 2 Keynotes en 348 bezoekers was het event erg succesvol. Dit was de eerste editie van Mobility Matters en wij hopen dat er nog vele zullen volgen. Wil jij nog even terugblikken op donderdag 20 juni? Bekijk dan de foto’s en de video van deze dag.

Om de dag goed te starten begonnen we met een inspirerende keynote-sessie van Richard Marijs, de 5G-goeroe van T-Mobile. Hij sprak over 5G en hoe dit de manier waarop we werken en zaken doen zal veranderen.

Tijdens de breakout-sessies in de middag waren er sprekers van bedrijven zoals Google, Checkpoint, Vosko, Belkin en vele anderen. Zij spraken over hardware, cybersecurity, werkplekbeheer, app-ontwikkeling en nog veel meer interessante onderwerpen. Op 1 dag 19 presentaties, veel nieuwe informatie en inspiratie.. Heel gaaf! Maar, wij begrijpen ook dat dit te veel is om allemaal op te nemen. Wil je ze graag even terug zien? Dat kan! Klik hier om een aantal presentaties te bekijken of klik op één van de drie onderstaande sprekers om direct naar hun presentatie te gaan.

Het event Mobility Matters sloot af met een fantastische Keynote van Manya Koetse over de mobiele opkomst binnen China. De mobiele revolutie heeft de Chinese samenleving enorm beïnvloedt in de manier hoe mensen communiceren, werken en ook winkelen. Deze belangrijke trends bieden inzicht in onze toekomstige mobiele samenleving!

Het Mobility Matters event is speciaal voor jou als relatie van BLAUD en mobco georganiseerd. Daarom hebben wij hier 9 vragen opgesteld en horen wij graag wat jij van deze dag vond. Namens het hele BLAUD en mobco team bedankt voor jouw aanwezigheid op deze inspirerende dag!

|

Klinkt goed, vertel me meer!

Bel me terug voor meer info