Mobilize your Enterprise met BLAUD

  • Auteur: Thierry Lammers
  • Datum: 12 jul 2021
  • 2 min
|

Al meer dan twintig jaar zijn wij de ideale partner voor veilig en mobiel werken. Sinds die tijd is er veel veranderd. Van WAP in 2001 en de launch van het BLAUD merk in 2015 tot ons nieuwe pand in De Meern in 2020. We hebben geïnvesteerd in onze organisatie. In onze klanten, samenwerkingspartners, maar bovenal in onze collega’s. Want onze mensen maken BLAUD het bedrijf dat we zijn: nuchter, specialistisch en vindingrijk. We blijven innoveren. Dat betekent dat we ook opnieuw hebben gekeken naar wie we zijn. Naar onze kernkwaliteiten én identiteit. Het resultaat? Een nieuwe branding en website. Wij zijn trots op het resultaat en vertellen je daar in deze blog meer over.

Mobilize your Enterprise

Mobilize Your Enterprise is onze nieuwe slogan. Want met onze mix van jarenlange ervaring en oprechte betrokkenheid staan we garant voor een optimale digitale strategie. Inhoudelijk gedreven, nauwkeurig én effectief. Onze speerpunten? Dat zijn Mobile Device Management en het bouwen van innovatieve apps. Een ijzersterke combinatie. En wat je vraagstuk ook is, BLAUD staat voor kwaliteit en veiligheid. Als onafhankelijke specialist is het namelijk onze ambitie om de meest intelligente, werkbare en veilige oplossing te realiseren. Zo geven we jouw organisatie de vrijheid en zekerheid om maximaal te presteren. Waar je ook bent en op ieder moment. Dat noemen wij Mobilize Your Enterprise.

Drie pijlers: People, Precision & Partnership

Naast Mobilize your Enterprise lanceren we ook drie nieuwe pijlers: People, Precision en Partnership. Deze drie pijlers staan symbool voor onze werkwijze.

People

Mensen. Daar doen we het voor. En zij doen het voor ons, want onze mensen maken BLAUD het bedrijf dat we zijn: nuchter, specialistisch en vindingrijk. Zelf gebruiken we graag de uitdrukking ‘met de poten in de klei.’ Klinkt misschien gek voor een IT-bedrijf, maar dat vinden we superbelangrijk. We zijn altijd bezig onszelf te verbeteren, zodat we onze klanten de vrijheid kunnen geven om hun werk zo goed mogelijk te doen. We zijn toegankelijk, helpen je waar we kunnen en bij alles wat we doen gaan we uit van mensen.

Precision

Ziekenhuizen, overheden, legal, multinationals – voor al onze partners is veiligheid van data en medewerkers enorm belangrijk. Dat vereist specialisme, ervaring en precisie. Als betrokken specialist kennen we de processen van onze klanten goed. En als onafhankelijke partij kunnen we flexibel zijn. We adviseren het beste, staan open voor nieuwe inzichten en kiezen samen de meest effectieve werkwijze. Zo garanderen we kwaliteit en zekerheid, die nooit ten koste gaan van werkbaarheid.

Partnership

Bij BLAUD geloven we in langdurige samenwerkingen waarin we elkaar constant beter maken. Die drive zit in ons DNA. Letterlijk, want ook intern versterken onze twee bloedgroepen – MDM en innovatieve appontwikkeling – elkaar. Dus of je nu klant bent, reseller of leverancier: we helpen je aandachtig, delen onze kennis en geven oprecht advies. En ook als iets even niet loopt zoals we het willen, zeggen we dat eerlijk. Want in transparante en betrokken samenwerking komt onze expertise het best tot zijn recht.

Are you ready to mobilize your enterprise?

Benieuwd hoe wij jouw organisatie de vrijheid en zekerheid geven om maximaal te presteren? Neem direct contact met ons op voor meer informatie, een demo of (online) kennismakingsgesprek. Of laat je gegevens achter. Dan nemen wij contact op met jou!

|

Klinkt goed, vertel me meer!

Bel me terug voor meer info