Onze
Partners

Onze mobile security en software development afdelingen maken gebruik van diverse hoogwaardige, mobiel gefocuste soft- en hardwareoplossingen. Daarmee garanderen we dat onze klanten veiliger, productiever en innovatiever kunnen werken.

Technologie verandert continu. Nieuwe features, releases en patches volgen elkaar in een rap tempo op. Ook komen er regelmatig nieuwe technologische spelers of producten op de markt die met hun innovaties nieuwe mogelijkheden toevoegen aan het toch al brede spectrum.

Partnerships

Als specialist is het voor BLAUD zeer belangrijk dat we goede samenwerkingen onderhouden met onze soft- en hardwareleveranciers. Zo zijn we altijd op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen. Bij de meeste van deze vendors geniet BLAUD de hoogst mogelijke status, wat extra voordelen voor ons en onze klanten meebrengt.

Zo zal ons kennispeil altijd up-to-date zijn, geeft dit onze klanten rechtstreekse ingangen bij de leverancier, ontvang je de laatste trends en ontwikkelingen als eerste in de markt, gunstigere prijzen én interessante marketing gerelateerde evenementen.

Afspraak maken