Partnerkanaal

BLAUD gelooft in de kracht van samenwerken om een groter en sterker resultaat te bereiken. Partnership is niet voor niets één van onze drie essentiële elementen. Dat komt bijvoorbeeld tot uiting in ons partnernetwerk van organisaties die eindklanten in verschillende vormen ondersteunen bij mobiel werken. Van het leveren van de hardware, het bieden van softwarematige oplossingen, connectiviteit, logistiek of financiering.

Wij werken samen met partners om hun eigen propositie aan te vullen met de dienstverlening van BLAUD. Zo kunnen we samen onze eindklant een nog sterkere totaaloplossing bieden op het gebied van veilig en mobiel werken.

Herkenbaar?

  • Klanten die u vraagstukken voorleggen m.b.t. mobile security?
  • Ontbrekende diepgaande kennis over mobile security (oplossingen) binnen de organisatie?
  • Klanten met de wens om hardware i.c.m. MDM grootschalig uit te rollen?
  • De wens om uw klant in een bredere zin ondersteuning te bieden?
Afspraak maken

Specialistische kennis

Onze specialistische kennis is zeer specifiek en focust zich volledig op mobile security oplossingen en aanverwante dienstverlening als consultancy, implementatie, support, beheer en de levering van licenties.

Deze specialistische kennis is schaars binnen Nederland, maar wordt steeds belangrijker. Organisaties van groot tot klein hebben het nodig om goed te kunnen functioneren. Vaak wordt de ondersteuning voor het beheren en beveiligen van mobiele devices belegd bij huidige leveranciers van de hardware, telefonie en ICT dienstverlening. Of bij organisaties die in enige vorm te maken hebben met de levering van de devices. Vaak ontbreekt de diepgaande kennis over dit onderwerp.

Door samenwerking met BLAUD kun je als partner invulling geven aan deze vraag. Onze dedicated Partner Manager faciliteert als spin in het web om onze partners te voorzien van alle benodigde informatie, trainingen, ondersteuning bij klantafspraken, events en het gezamenlijk uitbrengen van een voorstel richting de klant.

Afspraak maken

Word partner van BLAUD!

Wil jij samen met ons organisaties vooruithelpen op het gebied van veilig en mobiel werken? Neem dan contact met onze Partner Manager en sluit je aan bij ons partnernetwerk.

Erwin van Ringelesteijn
Partner Manager Mobile Security & App Development
T: +31 (0) 88 030 9030
E: erwin.van.ringelesteijn@blaud.com