Security Awareness met Microsoft

Security Awareness met Microsoft (Webinar)

  • Auteur: Zoë Vangangelt
  • Datum: 29 feb 2024
  • 1 min
|
Security Awareness met Microsoft

De basisprincipes van phishing zijn door de jaren heen niet veranderd. Uit onderzoek van Microsoft blijkt dat bij ongeveer 90 procent van de phishing-aanvallen gebruik wordt gemaakt van social engineering. 

Nu mensen de voornaamste risicofactor blijven bij social engineering-aanvallen en phishing-aanvalsmechanismen zich voortdurend ontwikkelen, is het belangrijk om je medewerkers uit te rusten met de nodige kennis en middelen om zichzelf te allen tijde te verdedigen.

Met de Attack Simulation Training biedt Microsoft organisaties een tool om de digitale weerbaarheid van hun medewerkers te vergroten en bewustzijn te creëren over nieuwe phishing-technieken. 

Om je kennis bij te spijkeren van de mogelijkheden van deze ‘verborgen’ en vaak ‘vergeten’ parel, delen Microsoft beveiligingsexperts Tim Struik en Nick Oosterwijk tips en tricks met betrekking tot de installatie, implementatie en rapportage tijdens onze Security Awareness met Microsoft webinar. 

Kan je een helpende hand gebruiken bij het uitrollen en automatiseren van een intelligent security awareness trainingsprogramma, maar heb je onze webinar gemist? Vul onderstaand formulier in om toegang te krijgen tot de webinar recording. 

|

Bekijk de volledige recording